Designers


Ik ben Geesje, in hobbyland veel onderweg als Engelchen. Mijn Blog heet, hoe kan het anders..http://www.hobbyhoekje-engelchen.blogspot.nl/
Ik ben getrouwd, we hebben 2 zoons, 2 schoondochters en 2 kleinzoons.
Mijn grootste hobby is natuurlijk kaarten maken. Borduren en scrappen. Graag stoei ik met malletjes en met stempels, vooral Magnolia en Wee.
En verder fotografeer ik graag, vooral natuurfotos in de vakantie.

Groetjes Geesje


Ik ben Ine Swinkels, getrouwd en een mama van een dochter. Ik maak inmiddels ruim 10 jaar kaarten. De laatste jaren maak ik vooral borduur-, stempel- en scrapkaarten. Ik heb ook nog een groep bij yahoo waar vooral borduur- en scrapkaarten gemaakt worden. Als je interesse hebt, kun je me via m'n eigen blog benaderen http://creaine-cards.blogspot.com. Hier staan ook al m'n zelfgemaakte kaarten op!

Gr, Ine


 Mijn naam is Bea, ben 64 jaar en getrouwd met Gradus. We hebben 2 dochters, 2 schoonzoons en 2 lieve kleinkinderen. Ben momenteel met flexpensioen en werk nog als invalskracht in een verzorgingshuis voor blinden en slechtzienden.  Mijn grote hobby is al jaren het maken van 3D kaarten, nu ook uitgebreid met het maken van scrapkaarten. Niet alleen met 3D plaatjes, maar ook stempels en borduren. Al een aantal jaren ben ik actief op blogs, aangestoken door mijn oudste dochter die er toendertijd ook mee begonnen is. Momenteel zit ik ook net een paar maanden in het DT team van Creaine en was ook zeer vereerd uitgenodigd te zijn om als DT'er plaats te nemen in het team Cheerfull Sketches. Ga mijn best doen om van de gegeven sketches mooie voorbeeldkaarten te maken en dan deze te laten zien op het blog. Mocht je nog meer van mijn kaarten/creaties willen zien dan kun je op mijn blog bekijken(beacrejakaarten.blogspot.com).

Lieve groetjes, Bea
Ik ben Margreet Burger (van http://margreets-scrapcards.blogspot.com), 62 jaar en al ruim 42 jaar getrouwd met Joop. Wij hebben 1 dochter (Femke) die volgend jaar april gaat trouwen met haar Paul. Best spannend allemaal.
Ik werk al 27 jaar met heel veel plezier parttime als secretaresse op de afdeling Research van een diergeneesmiddelenbedrijf. In mijn vrije tijd kun je me soms op de tennisbaan, maar meestal in mijn knutselkamer vinden. Ik heb sinds ong. 4 jaar een blog en heb in diverse DT teams gezeten. Momenteel zit ik in de DT teams van Divas by Design, Melonheadz Friends en Kreatrends (Nederlandse webwinkel). Ben zeer vereerd uitgenodigd te zijn om deel te nemen aan dit nieuwe Cheerful Sketches challengeblog en ik hoop mooie voorbeeldkaartjes met Terry's fantastische schetsen te kunnen laten zien. We gaan ons best doen er een bekend challengeblog van te maken!

xxx Margreet

Ik ben Miranda en woon in Breda. Ik werk bij een notariskantoor. Ik maak al heel lang kaarten en
cadeauverpakkingen. Ben eerst begonnen met 3d, maar sinds een aantal
jaar heb ik ook het scrappen ontdekt. Ik geef ook workshops. Vind
allerlei technieken leuk om te doen, zoals borduren, embossen en
scrappen. Mocht je meer van mijn creaties willen zien dan kun je op mijn
blog (http://mirandaswenskaarten.blogspot.com/) kijken.

Ik ben Bernadet  en woon samen met manlief in een klein dorpje in het zuiden van het land.
We hebben 3 dochters van 28, 26 en bijna 24 jaar.
Toen de meiden nog klein waren, breide ik truien met prints voor ze, ook
heb ik nog veel creaties van stof gemaakt.
Daarna aangestoken door mijn schoonzusje die ook kaartjes maakte.
 Eerst borduren, 3D, trapezekaartjes en nu maak ik eigenlijk alleen nog maar scrapkaartjes.
Enja, je kunt eigenlijk rustig spreken dat ik hieraan verslaafd ben haha.
Ik vind het keileuk dat ik gevraagd ben door Ilonka om DT ster te worden bij het Cheerful Sketches Challengeblog.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten